"Het moet in een uitwedstrijd nu ook lukken"

Door: Thijs Tuynman | 26 Oktober 2013 | 14:41

FC Groningen kan met een positief gevoel afreizen naar Arnhem aanstaande komende zondag. In de Gelredome speelt De Trots van het Noorden tegen de thuisploeg Vitesse. Tjaronn Chery en Tom Hiariej kijken met vertrouwen vooruit.

"Het was lekker dat ik vorige week tegen PSV de assist op de winnende treffer kon geven. Ik begon het seizoen goed, maar ik zakte daarna weer wat weg. Vorige week ging het weer wat beter. Als je dan assist kan geven in de vorm van een steekpass, geeft dat vertrouwen. Vooralsnog pakken we vooral de punten in thuiswedstrijden, maar dat maken mensen een hype van. Als we net zo goed spelen als de vorige wedstrijden, dan moet het ook uit goed komen. Er reizen veel supporters mee naar Arnhem, dat laat zien hoe de club leeft", aldus de spelmaker op de homepage van FC Groningen. 

Tom Hiariej blikt met gemengde gevoelens terug op zijn prestaties tot nu toe. Hij knokte zich welliswaar terug in het eerste elftal, maar ziet verbeterpunten. "Het gaat tot nu toe wel redelijk, maar ik moet voetballend meer brengen. Ik heb de afgelopen wedstrijden hard gewerkt, maar dat is de basis. Na hard werken komt het voetballen. Ik hoop dat we kunnen winnen tegen Vitesse. We hebben uit de afgelope twee wedstrijden vertrouwen geput, dus moet het uit nu een keer lukken", aldus Hiariej. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen