FC Gronigen zonder Van der Velden naar Almelo

Door: Gabriel Baysoy | 09 November 2013 | 18:52

Erwin van de Looi kan vanavond in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo geen beroep doen op aanvaller Nick van der Velden. De 32-jarige Amsterdammer kampt met een liesblessure.

Nick van der Velden viel uit in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. \'Naast de domper van de late gelijkmaker van Roda kregen we nog met een extra domper te maken\', zo meldt trainer Erwin van de Looi op de officiele website van FC Groningen. We hebben aan het begin van de week al besloten geen risico met hem te willen nemen voor Heracles-uit. Hij richt zich volledig op de thuis-wedstrijd tegen PEC Zwolle. Met het vrije weekend ertussen heeft hij deze keer langer de tijd om te herstellen van zijn blessure.

Naast Van der Velden zijn ook zeven andere spelers niet van de partij. Nick Bakker, Henk Bos, Género Zeefuik, David Texeira, Hilal Ben Moussa, Luciano da Silva en Timo Letschert kunnen er om verschillende redenen niet bij zijn.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen