'Het is onbegrijpelijk en onbeschrijfelijk dat een speler zo wordt toegezongen'

Door: Gabriel Baysoy | 04 Mei 2014 | 17:39

\

Angelo Cijntje heeft in het duel met Heracles Almelo zijn debuut gemaakt voor FC Groningen. De 33-jarige Curaçaoënaar heeft ongeveer tien minuten meegespeeld.

Cijntje kwam onder luid gejuich het veld in bij FC Groningen. Het is onbegrijpelijk en onbeschrijfelijk dat een speler die nog geen minuut in het eerste heeft gespeeld, op deze manier wordt toegezongen,\' zegt Cijntje. Al zit daar natuurlijk ook een bepaalde gunfactor bij.

Ik was aan het warmlopen toen ik de technische staf bij elkaar zag komen, dat was het moment waarop ik wist dat ik m`n debuut zou maken. Ik ben er ontzettend trots op minuten voor FC Groningen in de Eredivisie te hebben gemaakt. Ik heb het hele seizoen keihard gewerkt, uiteindelijk voor deze tien minuten in het eerste elftal.

VERTREK FC GRONINGEN

Tegelijkertijd maakte ‘De Pitbull’ bekend te stoppen bij FC Groningen. Ik wil heel graag dat mijn carierre nog een vervolg krijgt, want ik ben nog fit en heb nog veel plezier in het voetballen. Het voornaamste is dat ik een club vind waar ik het gevoel krijg dat ik aan spelen toe kan komen, aldus de clubicoon van BV Veendam. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen