"Dit is iets wat leeft"

Door: Gabriel Baysoy | 07 Mei 2014 | 11:39

"Dit is iets wat leeft"

FC Groningen speelt vanavond haar eerste duel om zich te kwalificeren voor de Europa League. In de Euroborg dient Vitesse verslagen te worden. De Groningers hebben er alle vertrouwen in, de Noordelingen zijn al zes duels op rij ongeslagen.

"Dit is iets wat leeft, zeker", vervolgt Van de Looi in de Telegraaf. "Ik ben ook benieuwd hoe wij ermee omgaan. Voor veel jongens is dit iets nieuws, zo over twee wedstrijden. Als je bij een subtopper vijf jaar achter elkaar speelt en play-offs meemaakt, dan heb je het misschien wel eens gezien. Alleen is dat bij onze groep absoluut niet het geval."

Vitesse belegde een besloten trainingskamp af: "Ik snap wel dat zij dat doen. Ze willen iets doorbreken (zeven keer op rij verlies, red.) om resultaat neer te zetten. Ik verwacht wel dat Peter Bosz vasthoudt aan zijn eigen visie, maar we houden dit keer rekening met meerdere scenario's."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen