Crisis in Arnhem: "Het vertrouwen is helemaal weg"

Door: M K | 07 Mei 2014 | 16:03

Crisis in Arnhem: "Het vertrouwen is helemaal weg"

FC Groningen treft in de Play-Offs om Europees voetbal, Vitesse. De club uit Arnhem wist nu al zeven wedstrijden op rij, niet te winnen. FC Groningen wist al zes wedstrijden op rij te winnen. Volgens Vitesse trainer, Peter Bosz, hebben de slechte resultaten te maken met het gebrek aan zelfvertrouwen.

Het is Vitesse niet gelukt zich rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal, mede doordat de Arhnemmers hun laatste zeven wedstrijden niet wisten te winnen. Volgens Mike Havenaar is het vertrouwen helemaal weg, "ik herken de club niet meer", zegt de spits van Vitesse tegenover Voetbal International. Volgens Peter Bosz hebben de slechte resultaten te maken met het gebrek aan zelfvertrouwen, "bij een tegenslag hangen de kopjes al naar beneden." FC Groningen wist de laatste zes wedstrijden juist te winnen en ook op het trainingsveld, hebben de spelers er zin in. "We willen Vitesse slachten."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen