"We gaan de wedstrijd van zaterdag met volle vertrouwen tegemoet"

Door: Gabriel Baysoy | 08 Mei 2014 | 10:44

"We gaan de wedstrijd van zaterdag met volle vertrouwen tegemoet"

Marco Bizot was in de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Vitesse uiterst belangrijk. In de negende minuut stopte de goalie een penalty van Christian Atsu. Daarnaast wist hij de gehele wedstrijd het doel schoon te houden.

"Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt dit seizoen", vertelt de 23-jarige sluitpost op de officiële website van Groningen. "Ik heb tegen Utrecht een strafschop op de lat gekeken, maar de andere strafschoppen gingen er allemaal in. Zeker omdat je weet dat de nul zo belangrijk is, stond er deze keer dubbel zoveel druk op. Ik hoorde het achter me al zoemen in het publiek. 'Als deze er maar niet in gaat.' Uiteraard is de ontlading dan groot als je de bal stopt."

"Er zijn zoveel theorieën dat je er gek van wordt. Je hebt zoveel lijstjes; een speler die negen van de tien strafschoppen links schopt, schiet dan die ene keer tegen jou net weer in de rechterhoek. Je moet gewoon je gevoel volgen, dat was deze keer goed."

De goalie uit Hoorn gaat met vol vertrouwen de wedstrijd van aanstaande zaterdag in. "We staan met 1-0 voor en dat is belangrijk, maar alles valt en staat nu met zaterdag. We moeten daar gewoon ons eigen spel spelen. Hoewel we niet veel grote kansen hebben gehad, hadden we ook vandaag de intentie om te scoren. Daar tegenover hebben we goed verdedigd en weinig weggegeven."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen