Topclubs volgen jeugdige Groninger

Door: Gabriel Baysoy | 09 Mei 2014 | 10:32

Topclubs volgen jeugdige Groninger

Na Richairo Zivkovic is er mogelijk een andere jeugdspeler van FC Groningen die al op jonge leeftijd vertrekt naar een topclub. Keziah Veendorp staat in de belangstelling van onder andere Paris Saint-Germain, PSV, AS Monaco en Ajax.

Veendorp is aanvoerder van het Nederlands elftal onder de zeventien jaar. "Ik hoor en lees het ook dat er clubs geïnteresseerd zijn, maar zij hebben geen contact met mij opgenomen", geeft de jeugdinternational aan in ELF Voetbal Magazine. "Ik zie wel hoe het loopt. Voorlopig wil ik bij Groningen stappen blijven maken en hier doorbreken."

De interesse van de twee Franse clubs is al langere tijd bekend. Nu lijken Ajax en PSV ook geïnteresseerd te zijn in de centrale verdediger van de Noorderlingen. De zeventien jarige Veendorp traint al regelmatig mee met het eerste elftal van Groningen. Ondanks dat hij nog een B-speler is, speelt hij al lange tijd voor het hoogste jeugdteam van FC Groningen. 

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen