Kostic: "Ik wil niks weten van vermeende interesse"

Door: Gabriel Baysoy | 14 Mei 2014 | 14:40

Kostic: "Ik wil niks weten van vermeende interesse"

Filip Kostic heeft het momenteel erg naar zijn zin bij FC Groningen. De Serviër is niet op zoek naar een nieuwe club, hoewel er verschillende clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van de smaakmaker van de Noorderlingen.

Kostic wilt zich momenteel volledig focussen op de wedstrijd van aanstaande donderdag tegen AZ Alkmaar. De 21-jarige linkspoot is niet bezig met een transfer. De aanvaller beschikt over een contract tot de zomer van 2015, maar FC Groningen beschikt over een tweejarige optie om het verblijf van Kostic te verlengen. 

"Ik wil niks weten van vermeende interesse. Eerst wil ik me richten op de play-offs met FC Groningen", zegt Kostic in de nieuwe editie van VI. "En daarna? Ik hoef niet zo nodig weg. Het Nederlandse voetbal past me wel en bovendien ben ik pas 21. Stel dat ik naar Engeland ga, dan is de kans groot dat ik op de bank terechtkom. Er zijn zo veel voorbeelden van jongens die te vroeg zijn vertrokken. Hier speel ik elke week en heb ik de kans me in de kijker van het nationale team te spelen."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen