Chery wilt hogerop: "Ajax zou een mooie club zijn"

Door: Gabriel Baysoy | 18 Mei 2014 | 19:02

Chery wilt hogerop: "Ajax zou een mooie club zijn"

Na afloop van het gewonnen duel tegen AZ Alkmaar sprak FOX Sports met Tjaronn Chery. "Ik kan niet te veel zeggen over mijn toekomst".

"Dit soort wedstrijden zijn belangrijk. Iedereen kijkt naar deze wedstrijd", zei Chery na afloop van het duel tegen de camera's van FOX Sports. "Ik zeg niet dat ik weg wil, maar ik ben al wel op leeftijd. Ik vind Ajax wel een hele mooie club om voor te spelen. Alleen is het zo dat zij spelers halen wanneer ze 20 jaar zijn en ze verkopen wanneer ze 25 zijn. Ik ben inmiddels al 25 jaar, dus ik weet niet of ze mij wel willen hebben."

De geboren Enschedeër sprak ook over het seizoen van FC Groningen. "De eerste seizoenshelft ging aardig. Na de winterstop ging het dramatisch. We stonden ongeveer 14e. Maar na die wedstrijd van Vitesse hebben we zeker 10 wedstrijden niet meer verloren. We hebben gewoon met z'n allen geknokt!"

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen