Transfervrije Jordy Buijs: "FC Groningen is zeker een optie"

Door: M K | 24 Mei 2014 | 12:24

Transfervrije Jordy Buijs: \"FC Groningen is zeker een optie\"

Jordy Buijs heeft de knoop doorgehakt, de verdediger van NAC Breda heeft besloten zijn contract niet te verlengen en daarom transfervrij de deur uit te lopen. Onder andere SC Heerenveen en ADO Den Haag zijn geïnteresseerd in de diensten van de verdediger, toch lijkt Buijs te kiezen voor FC Groningen.

Eerder was Buijs al in Groningen voor een kennismakings gesprek en bekeek hij de Play-Off wedstrijden op de tribune. NAC en de supporters hebben er alles aan gedaan om Buijs in Breda te houden. \"NAC is ver gegaan om mij te houden en de aanbieding was ook prima, toch ben ik toe aan een nieuw avontuur.\" Over FC Groningen is Buijs tegenover Voetbal International duidelijk, \"Ik heb altijd al voor volksclubs gespeeld, Feyenoord, De Graafschap en NAC, Groningen is van een soortgelijk kaliber. Ook speelt het Europeese voetbal een belangrijke rol, FC Groningen is dus zeker een optie\"

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen