Volksfeest in Euroborg krijgt vervelende nasleep

Door: M K | 27 Mei 2014 | 15:24

Volksfeest in Euroborg krijgt vervelende nasleep

Toen Björn Kuipers zondag 18 mei de gewonnen Play-Off wedstrijd tegen AZ het laatste fluitsignaal gaf, stormden duizenden FC supporters het veld op. Door de 3-0 overwinning op AZ, vierden spelers en supporters groot feest op het veld van de Euroborg. De FC moet zich hiervoor verantwoorden bij de KNVB. Dit is een logisch gevolg van het hanteren van de KNVB-regels, die voorschrijft dat een speelveld niet betreden mag worden. Dit meldt Hans Nijland in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

\"Wij hebben genoten van het volksfeest dat ontstond na het laatste fluitsignaal en zijn ook blij dat dit ordelijk verliep.\" Ondanks dat wil FC Groningen dit niet nog een keer op het veld vieren. \"Dit zou voor de club en supporters vervelende gevolgen kunnen hebben. Wij gaan er daarom ook vanuit dat iedereen zich in de toekomst houdt aan de regels, en dat de spontane veldbetreding eenmalig was\"

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen