Contract Kieftenbeld met twee jaar verlengd

Door: Gabriel Baysoy | 28 Mei 2014 | 11:56

Contract Kieftenbeld met twee jaar verlengd

Het contract van Maikel Kieftenbeld is met twee jaar verlengd. De 23-jarige middenvelder speelt sinds 2010 voor FC Groningen. Hij speelde tot dusver 130 wedstrijden voor de Noorderlingen, waarin hij twee keer het net wist te vinden.

Kieftenbeld stond in de belangstelling van meerdere clubs uit binnen- en buitenland. In een eerder stadium had hij al uitgesproken dat zijn voorkeur uit ging naar FC Groningen. De onderhandelingen verliepen wat stroef, onder meer door het verschil tussen vraag en aanbod qua salaris. 

op de clubwebsite van FC Groningen laat Henk Veldmate weten erg blij te zijn met deze contractverlenging. “Kieftenbeld heeft ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd al veel ervaring en is ook dit seizoen een belangrijke schakel binnen de ploeg gebleken. De supporters kunnen zich identificeren met zijn speelstijl; strijd leveren en nooit opgeven. Niet alleen binnen het veld, maar zeker ook daarbuiten is hij een waardige ambassadeur van de club. Het is dan ook een logisch gevolg dat we graag met hem doorgaan en we zijn dan ook blij dat we hierover overeenstemming hebben weten te bereiken.”

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen