Selectiespelers doen ritme op bij beloften

Door: Thijs Tuynman | 27 Juli 2013 | 13:38

Erwin van Looi laat diverse selectiespelers meedoen met de wedstrijd van de beloften tegen ONS Boso Sneek. Die wedstrijd wordt vandaag (zaterdag) gespeeld.

Luciano da Silva, William Troost-Ekong, Hilal Ben Moussa, Jonas Ivens, Tom Hiariej, Krisztian Adorjan en Género Zeefuik zullen allen hun opwachting maken bij de beloften vandaag. Zij zullen daar ook Lorenzo Burnet tegenkomen, die door Erwin van Looi is teruggezet naar de beloften. De verdediger hoeft zich om diciplinaire redenen niet te melden bij het eerste. 

Volgens Van Looi komt dat door de brede selectie. \"We hebben een grote groep en er zijn nog veel spelers die te weining minuten in de benen hebben. Dit is een mooie gelegenheid om ook die spelers aan wedstrijdminuten te laten komen\", aldus de trainer op de home page van Groningen. 

 

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

1 reactie(s)

Gabriël Baysoy

Zaterdag, 27 Juli 2013 om 15:45

Het is erg belangrijk dat de spelers wedstrijdritme op doen in dit soort wedstrijden. Ik heb er vertrouwen in, het komend seizoen!

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen