Informatie over het ASZEN Tournament

Door: Gabriel Baysoy | 05 Juni 2014 | 16:47

Informatie over het ASZEN Tournament

Aanstaande zaterdag vindt het jaarlijkse ASZEN Tournament plaats. ASZEN is een jaarlijks terugkerend evenement voor de échte Grunnfan!

Net zoals vorig jaar vindt het evenement plaats in Assen. Jaarlijks komen er veel fans van de FC af op het evenement. Na het toernooi zal er gebarbecued worden, waarna er een groot feest volgt. Bekende DJ\'s uit Groningen zullen die dag optreden in Assen. De dag wordt om 00.00 afgesloten. 

 

Beerschot

Dit jaar zijn ook de Belgische vrienden van de FC aanwezig op het Tournament. FC Groningen onderhoudt al jarenlang goed contact met Beerschot. Zij zullen deze dag met om en nabij 30 man komen om te voetballen én te feesten. Naast de belgen zullen er nog eens 12 andere teams meedoen. 

 

Goed doel

Naast de gezelligheid op deze dag, zullen de supporters van FC Groningen ook aandacht besteden aan een goed doel. Door middel van een loting zal er geld worden ingezameld voor TOPKIDS. TOPKIDS is een team waarin jongens en meisjes met een verstandelijke beperking spelen. 

 

Voor meer informatie over het evenement;

https://www.facebook.com/aszentournament

 

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen