Zivkovic helpt beloften voorbij Boso Sneek

Door: Thijs Tuynman | 27 Juli 2013 | 17:50

Het elftal van jong Groningen een overwinning geboekt op O.N.S. Boso Sneek. Bij de beloften maakten een deel van de eerste selectie ook zijn opwachting. Erwin van Looi besloot dat enkele selectiespelers moesten meespelen met de beloften om ritme op te doen.

In de eerste helft werden beide teams niet heel gevaarlijk. Waar de ploeg uit Sneek geen enkele serieuse kans creëerde, lukte het aan de overkant voor de Groningers wel. Ze creëerden een handjevol mogelijkheden waarvan er twee werden benut. Voor de groen-witten scoorden Ricardo Zivkovic en Krisztian Adorjan. Vooral de Hongaar liet af en toe aardige acties zien. 

In de tweede helft kregen de Groningse \'beloften\' het nog even moeilijk. In de 51e minuut maakte de club uit Friesland de aansluitingstreffer. Vlak daarna was het zelfs bijna voor de tweede keer. De Friezen kwamen voor het doel, maar Luciano da Silva verdedigde zijn goal met lijf en leden. De doelman wierp zich voor het schot maar moest daarna geblesseerd het veld verlaten. Naast Luciano moest ook Jonas Ivens het veld verlaten. 

O.N.S. Sneek ging tijdens de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker. De beste kansen waren ook voor de thuisploeg. In de 71e minuut tekende Zivkovic voor zijn tweede treffer en besliste daarmee tevens de eindstand, 1-3.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen