Nijland doet bevestiging via Twitter over transfer Bizot

Door: Gabriel Baysoy | 22 Juni 2014 | 15:53

Nijland doet bevestiging via Twitter over transfer Bizot

Hans Nijland, algemeen directeur van de Trots van het Noorden, heeft via Twitter bevestigd dat Marco Bizot de overstap maakt naar KRC Genk. Sergio Padt wordt zijn vervanger: hij meldt zich maandag in het noorden van het land voor de keuring bij Groningen. Eerder deze week werd gespeculeerd dat Padt deze zondag al zou meetrainen met de eerste selectie, maar dit bleef nog even op zich wachten.

De 24-jarige Padt genoot zijn jeugdopleiding in Amsterdam. Naar verluidt zal de sluitpost voor drie seizoenen gaan tekenen in Groningen. De doelman komt over van AA Gent, waar hij een aantal conflicten had met de trainer. Voor Gent speelde Padt 53 competitieduels, waarvan hij er 11 afgelopen seizoen speelde.

Bij de Noorderlingen wordt Padt de opvolger van de 22-jarige Bizot. De sluitpost van de Groningers was erg geliefd bij de supporters. Mede dankzij Bizot wisten de Groningers zich te kwalificeren voor de Europa League. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen