Wijnaldum naar de Eagles

Door: Gabriel Baysoy | 25 Juni 2014 | 19:18

Wijnaldum naar de Eagles

Giliano Wijnaldum speelt komend seizoen zijn wedstrijden in Deventer. De verdediger verruilt FC Groningen voor Go Ahead Eagles. Het jongere broertje van Georginio kan bij FC Groningen niet meer rekenen op een basisplaats.

De 21-jarige Rotterdammer had nog een contract voor één jaar, maar na goed overleg is deze ontbonden. Wijnaldum begon afgelopen seizoen 26 keer aan de start van de wedstrijd, maar gedurende het seizoen verloor hij zijn basisplaats aan Lorenzo Burnet. In Deventer moet Wijnaldum de plaats innemen van Ridgeciano Haps. De verdediger keert terug naar AZ na een verhuurperiode.

“In een gesprek met Wijnaldum is duidelijk geworden dat hij komend seizoen niet de eerste keus zou worden op de linksbackpositie of in het centrum van de verdediging. Omdat hij zelf graag aan spelen wil toekomen, hebben we gekeken naar een oplossing. Toen Go Ahead zich bij ons meldde, zijn we met elkaar in gesprek gegaan en dat heeft tot deze transfer geleid,\" aldus technisch manager Henk Veldmate. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen