'Zeefuik onderweg naar Europa League-deelnemer'

Door: Gabriel Baysoy | 30 Juni 2014 | 13:40

Género Zeefuik zet hoogstwaarschijnlijk zijn voetbalcarrière voort in Oostenrijk. De 24-jarige spits van FC Groningen staat in de belangstelling van SV Grödig, zo meldt FC Groningen op haar officiële website.

Eerder werd op de website van de Trots van het Noorden nog gemeld dat de ex-jeugdinternational een overstap zou maken naar Wolfsberger AC. Maar op het moment dat Grödig zich had gemeld bij de zaakwaarnemer van Zeefuik, besloot hij op die aanbieding in te gaan.

Zeefuik zpeelde afgelopen zaterdag nog mee in het oefenduel tegen vv Beilen. Die wedstrijd werd met 8-0 gewonnen. De spits zorgde voor de openingstreffer na zo'n vijftien minuten spelen. Groningen bood Zeefuik de kans aan om zich te oriënteren op een andere club.

Grödig werd afgelopen seizoen derde in de Oostenrijkse Bundesliga. Dat betekent dat zij recht hebben op deelname aan de Europa League.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen