Islamovic: 'Als spits wil je scoren, dat is mijn volgend doel'

Door: Gabriel Baysoy | 02 November 2014 | 20:41

Islamovic:

Dino Islamovic heeft zondagmiddag zijn basisdebuut gemaakt in het shirt van FC Groningen. De 20-jarige Zweed kijkt niet geheel tevreden terug op de wedstrijd die met 1-0 gewonnen werd van NAC Breda.

De spits die overkwam van Fulham FC speelde vanaf minuut één mee door een blessure van Danny Hoesen. Hoesen raakte vrijdag geblesseerd op de training, waarna het zo goed als zeker was dat Islamovic moest starten. “Toen de trainer zaterdag vroeg of ik er klaar voor was, zei ik ‘natuurlijk ben ik dat’. Ik heb lang op deze kans gewacht,” vertelt de Zweed op de officiële clubwebsite van FC Groningen. “Het was voor mij de eerste keer dat ik mocht starten en ook nog in een thuiswedstrijd. Ik was de eerste tien minuten wellicht een beetje nerveus, maar daarna moet je als voetballer gewoon je spel spelen.” 

Islamovic was niet geheel tevreden over zijn inbreng. “Het was ok, ik heb een paar keer op het doel kunnen schieten. Het is als spits belangrijk dat je betrokken wordt in het spel, al was het best lastig om de bal voorin te krijgen. De tegenstander stond erg compact en ons eigen spel kon ook beter. Ik kreeg in de eerste helft een kans, maar de bal stuiterde helaas van mijn voet af. Als spits wil je natuurlijk altijd scoren, dus dat is mijn volgende doel.” 

Foto via FC Groningen

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen