Van de Looi: 'We gaven weinig weg'

Door: Gabriel Baysoy | 03 November 2014 | 12:47

Van de Looi:

Trainer Erwin van de Looi was erg blij na de 1-0 overwinning tegen NAC Breda. FC Groningen speelde niet dominant, maar pakte wel de volle buit tegen de Bredaërs.

"Vooraf hadden we dit als een belangrijke wedstrijd bestempeld en dat straalde de ploeg ook duidelijk uit in het eerste deel van de wedstrijd. We begonnen goed en scherp en we werden wat geholpen bij de 1-0, maar de voorsprong was wel lekker. De rest van de eerste helft waren we dominant, zonder echt veel te creëren. Ook gaven we weinig weg", zegt hij op de website van zijn werkgever.

"In de tweede helft kwamen we langzamerhand meer tegen onszelf te voetballen en het 'moeten winnen'. Het werd krampachtig en daardoor waren we niet 'los' in de laatste fase. We hebben eerder in deze situatie gestaan op 1-0 voor en hadden de 2-0 nodig om de wedstrijd lekker uit te kunnen spelen."

Aanstaande zaterdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Zwollenaren begonnen erg sterk aan het seizoen, maar wisten de laatste wedstrijden niet altijd te winnen. Beide ploegen staan op een gelijk puntenaantal. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen