Cocu: 'Voor elke ploeg is Groningen-uit lastig, we moeten extra gemotiveerd zijn'

Door: Gabriel Baysoy | 21 November 2014 | 19:53

Cocu:

In aanloop naar de wedstrijd FC Groningen - PSV sprak de trainer van de PSV'ers, Phillip Cocu, over de wedstrijd van aanstaande zondag.

Phillip Cocu sprak na afloop van de vrijdagochtendtraining met een interviewer van de officiële PSV website. “Voor elke ploeg in Nederland geldt dat Groningen-uit een lastige wedstrijd is. We moeten daarom optimaal gemotiveerd afreizen om een goed resultaat te halen. Tegen de koploper zijn ploegen vaak extra gemotiveerd. Toch vind ik dat de uiteindelijke uitslag meer aan onszelf moet liggen dan aan het spel van Groningen”, aldus Cocu.

Mede door de goede resultaten van PSV werden er veel spelers geselecteerd voor de interlands. “Zij zijn door de afgelopen weken weer een ervaring rijker. Het is alleen maar positief dat zij erbij hebben gezeten. Spelers ontwikkelen zich bij hun nationale teams en komen daardoor met meer ervaring terug. Ik ben er blij mee. Het laat zien dat we als PSV goed bezig zijn.”

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen