'Beloftencompetitie niet sterk genoeg'

Door: Gabriel Baysoy | 31 Juli 2013 | 14:37

Volgens trainer Erwin van de Looi is de beloftencompetitie waarin Jong FC Groningen meedraait niet kwalitatief genoeg. Na 'promotie' van de drie grote ploegen Jong FC Twente, Jong Ajax en Jong PSV zijn de ploegen verdeeld over twee poules waarvan de kwaliteiten verdeeld liggen.

Afgelopen dinsdag op de jaarlijkse persdag die werd gehouden bij FC Groningen zei trainer Van de Looi daar het volgende over: "Wij hebben bij de KNVB al aangegeven dat deze situatie onwenselijk is. Wij moeten nu bij FC Groningen het initiatief nemen en moeten zelf aan de slag gaan met het regelen van wedstrijden om alsnog een beter programma te krijgen. Wij treffen op z'n hoogst zes gelijkwaardige ploegen en daardoor is de competitie niet sterk genoeg." 

Jong FC Groningen speelt vanmiddag om 15.00 een oefenwedstrijd tegen Jong AZ in voorbereiding op het nieuwe seizoen dat begint met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen