'Een uitstekende wedstrijd gespeeld'

Door: Gabriel Baysoy | 03 Augustus 2013 | 23:03

FC Groningen won zaterdagavond de wedstrijd tegen NEC Nijmegen, die werd gespeeld in De Goffert. De ploeg van hoofdtrainer Erwin van de Looi won het duel met 1-4 en kan zich richten op de wedstrijd van volgende week, wanneer het in eigen huis speelt tegen FC Utrecht.

Erwin van de Looi: \"Het was een mooie avond en een mooie start van de competitie. We hebben een wisselvallige voorbereiding gehad en een paar keer flinke tikken gekregen. We hebben de afgelopen week hard gewerkt en zagen vanavond een uitstekende ploeg die een uitstekende wedstrijd heeft gespeeld. We durfden te voetballen en konden gemakkelijk de vrije man vinden. Vlak voor rust was het nog te nonchalant en viel ook de 1-2.\"

\"In de rust was de ploeg ontevreden en in de tweede helft hebben we het weer goed opgepakt en initiatief genomen. De vrije man werd weer gevonden en voorin hadden we heel veel dreiging en snelheid. We hebben er nog twee goals bij gemaakt. Het was een verdiende overwinning en een goede start. Volgende week hebben we gewoon weer de volgende wedstrijd, thuis tegen FC Utrecht.\"

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen