Chery zeer tevreden met competitiedebuut

Door: Redactie Grunnfans | 04 Augustus 2013 | 19:45

Tjaronn Chery kan met een tevreden gevoel terugkijken op zijn debuut voor FC Groningen. De zomeraankoop was direct trefzeker en zag zijn ploeg met 1-4 van NEC Nijmegen winnen.

"Ik heb nooit het moment gehad dat we deze wedstrijd zouden verliezen", oogde Chery zelfverzekerd na afloop van de wedstrijd tegenover de NOS"We klapten en direct op en maakten de 0-1 door mijn doelpunt. Dat was een heerlijk begin."

"
We hebben de opdracht gekregen om gewoon lekker vrij te voetballen. Je ziet dat we voor elkaar knokken en dat is wel het belangrijkste. Verder probeer ik gewoon het team te helpen."

"De 1-2 kwam hard aan",  gaat de nummer tien van Groningen verder. "We gaven ze een beetje het gevoel dat ze terug konden komen. Maar omdat we één team zijn hebben we ons kunnen verweren. We hebben een uitstekende ploeg. Dit was een debuut om niet snel te vergeten. Het was een droomstart." 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen