Van der Velden: 'Begonnen aan een nieuw hoofdstuk'

Door: Redactie Grunnfans | 06 Augustus 2013 | 15:36

Nick van der Velden speelde afgelopen weekeinde met FC Groningen tegen NEC Nijmegen. Vorig jaar stond de middenvelder nog onder contract bij de Nijmegenaren. Ditmaal was hij met Groningen met 4-1 te sterk voor zijn voormalig werkgever.

"Het was mooi om even weer terug te zijn in Nijmegen. Maar ik ben begonnen aan een nieuw hoofdstuk, bij FC Groningen. Ik denk dat het een heel mooi seizoen gaat worden. Natuurlijk moeten we niet meteen heel hoog van de toren blazen. Maar als we dit door kunnen trekken, dan heb ik er wel een heel goed gevoel over",  laat Van der Velden weten op de website van Groningen.

"Ik heb na afloop tegen mijn teamgenoten gezegd dat ik heel erg trots op ze ben", gaat Van der Velden verder. "Niet alleen vanwege de 4-1 overwinning, maar ook omdat we bij vlagen heel goed voetbal hebben laten zien. De doelstelling is om aantrekkelijk voetbal aan de supporters te laten zien en ik denk dat dat vanavond zeker gelukt is." 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen