Nijland: 'Van onze beste kant laten zien'

Door: Redactie Grunnfans | 07 Augustus 2013 | 11:27

FC Groningen is met een 1-4 zege op NEC Nijmegen uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. Dat stemt ook algemeen directeur Hans Nijland tot grote tevredenheid.

"Dat een oefencampagne lang niet alles zegt, werd afgelopen zaterdagavond weer eens bewezen. Waren er in de voorbereidingswedstrijden vraagtekens en wisten we eigenlijk niet waar we stonden, in Nijmegen hebben we ons van onze beste kant laten zien", laat hij weten op de officiële website van Groningen.

"De 1-4 zege op NEC was dik verdiend en het spel dat daarbij op de mat werd gelegd zeer hoopgevend. Maar zoals onze trainer Erwin van de Looi direct na afloop al zei: zondag wacht ons gewoon weer een nieuwe wedstrijd en dan moeten we zien te bevestigen wat we tegen NEC hebben gebracht."

"Niettemin mogen we dezer dagen genieten van de positieve sfeer rondom de club. Hoewel er natuurlijk pas één speelronde is gespeeld, is het toch mooi om naar de stand op de ranglijst te kijken. Tot vrijdag zijn we sowieso koploper in de Eredivisie en je merkt aan alles en iedereen dat het de club goed doet. Zo hebben we vanaf zaterdagavond direct tientallen aanvragen voor nieuwe seizoenkaarten binnen gekregen, waarbij de teller inmiddels de grens van 12.000 seizoenkaarten is gepasseerd."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen