'Zivkovic kan de nieuwe Robben worden'

Door: Redactie Grunnfans | 08 Augustus 2013 | 11:43

Richairo Zivkovic krijgt met de dag meer druk op zich gelegd. Nadat de zestienjarige speler tot scoren kwam tegen NEC Nijmegen wordt hij door vrijwel iedereen in de gaten gehouden.

\"Ik verwacht dat hij de nieuwe Robben wordt als hij zich door kan ontwikkelen en blessurevrij blijft\", aldus Rob Talma, die acht jaar geleden jeugdtrainer van hem was bij FVV Foxhol in Hoogezand, tegenover het Algemeen Dagblad.

\"Het was een talentje. Hij had duidelijk meer aanleg dan de anderen. Vooral de behendigheid met een bal en zijn snelheid. Hij was officieel nog E-pupil toen hij hier al bij de D\'tjes speelde. Het eerste seizoen maakte hij al 32 goals. Hij heeft geen sterallures. Ja, afgelopen zaterdag met die goal. Dan is hij wel even erg trots. Maar dat mag ook. Hij kan het mentaal wel aan. Richairo is best nuchter.\"


\"Het is afwachten hoe groot Richairo kan worden\",  geeft Groningen-trainer Erwin van de Looi aan. \"Dat is altijd zo met talentvolle spelers. Maar hij heeft snelheid en hij heeft ook nog eens gevoel voor wanneer hij de diepte in moet. Hij heeft ook een bepaalde bravoure. Zijn succes hangt af van hoe hij zich gaat ontwikkelen, hoe hij gaat investeren in zichzelf en hoe stoïcijns hij onderweg blijft. Zowel bij tegenslagen als tijdens de mooie momenten.\"

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen