Kirm: 'Altijd even tijd nodig om te wennen'

Door: Redactie Grunnfans | 09 Augustus 2013 | 12:28

Andraz Kirm kijkt met veel vertrouwen uit naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. FC Groningen neemt het dan op tegen FC Utrecht. De bezoekers speelden hun eerste wedstrijd gelijk tegen Go Ahead Eagles (1-1).

Vorige week was Kirm al trefzeker, terwijl het vorig jaar wat langer duurde voordat hij het net vond. "Je moet niet vergeten dat ik vorig seizoen bij FC Groningen kwam toen het seizoen al was begonnen. Als nieuwe speler heb je altijd even tijd nodig om te wennen. Ik ben blij dat ik vorige week een mooi doelpunt mocht maken. Als team hebben we het goed gedaan."

Kirm is tevreden met de huidige selectie. "We hebben een nieuwe coach en een nieuw team. Er is behoorlijk wat creativiteit bijgekomen. Ik ben een speler graag wat dieper speelt en kan goed gebruik maken van die creativiteit van anderen. Je zag het vorige week bij die fantastische bal die ik kreeg van Tjaronn Chery."

"Zondag tegen FC Utrecht spelen we voor de eerste keer thuis en we willen de goede wedstrijd van vorige week graag een vervolg geven. De overwinning in Nijmegen heeft ons vertrouwen gegeven. Hopelijk kunnen we er in een vol Euroborg alles aan doen om ook tegen FC Utrecht een goed resultaat neer te zetten."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen