'FC Utrecht een ploeg van een ander kaliber'

Door: Redactie Grunnfans | 09 Augustus 2013 | 15:52

Erwin van de Looi is positief gestemd over de aanstaande ontmoeting met FC Utrecht. De hoofdtrainer van FC Groningen is na de 4-1 zege op NEC Nijmegen vol vertrouwen. De wedstrijd tegen Utrecht staat zondag in de Euroborg op het programma.

"We hebben tegen NEC heel behoorlijk gespeeld en ik heb direct na afloop al aangegeven dat het nog steeds afwachten is waar wij staan en waar NEC op dit moment staat. Met FC Utrecht treffen we een ploeg van een duidelijk ander kaliber", laat de keuzeheer weten op de officiële website.

FC Utrecht
"We hebben duidelijk naar deze wedstrijd toegeleefd. Hard getraind en bezig geweest met onze eigen manier van spelen en de fitheid van de hele groep. We kunnen nog weinig over de wedstrijdselectie of de opstelling zeggen. We willen de goede sfeer en gevoel rond de club graag positief ombuigen en dat was absoluut aan de hand. Maar we moeten na één zege ook gewoon rustig blijven. Eén wedstrijd zegt nog weinig, maar het smaakt absoluut naar meer!"

"Utrecht was afgelopen week in de eerste helft tegen Go Ahead Eagles heer en meester. Maar ze zijn bij vlagen kwetsbaar, vooral na tegengoals. Tegen Differdange was dat nog extremer binnen de wedstrijd. Kortom, Utrecht is wisselvallig maar ze hebben echt prima spelers. Het is een goede ploeg. Bovendien heeft Jan Wouters vorig jaar zijn ploeg vorig jaar ook aan het voetballen gekregen. Dat gaat nu ook wel goed komen. Ze spelen nu weer 4-4-2, maar we zijn ook voorbereid op 4-3-3, zoals ze tegen de Luxemburgers speelden."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen