Groningen wil talenten elders ervaring laten opdoen

Door: Thijs Tuynman | 10 Augustus 2013 | 12:36

FC Groningen verhuurde onlangs Yoëll van Nief al aan FC Dordrecht. In navolging van de voormalig Jong-Groningen captain zullen wellicht nog twee jeugdspelers op huurbasis vertrekken.

De Trots van het Noorden wil de talenten Stefan van der Lei en Hilal Ben Moussa bij een andere ploeg speelminuten laten opdoen. Doelman Van der Lei werd onglangs nog geselecteerd voor Jong-Oranje. Zijn debuut in het eerste bleef echter nog uit. Daar moet hij de doelmannen Luciano da Silva en Marco Bizot voor zich dulden.

Ook middenvelder Ben Moussa zal wellicht ergens ander te bewonderen zijn. De jongeling maakte in tegenstelling tot Van der Lei al wel zijn debuut in de hoofdmacht. Hij kwam dusver tot twee wedstrijden. 

Verkopen is voor beide spelers geen optie voor de equip van Van der Looi. De Trots van het Noorden wil de spelers alleen ervaring laten opdoen. Een definitief afscheid behoort niet tot de mogelijkheden. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen