De Leeuw baalt van verloren positie

Door: Gabriel Baysoy | 10 Augustus 2013 | 13:30

FC Groningen speelt aanstaande zondag tegen FC Utrecht in de Euroborg. Michael de Leeuw is voldoende hersteld en kan beginnen aan de wedstrijd, maar moet plaats maken voor andere spelers.

Michael de Leeuw was afgelopen seizoen nog één van de uitblinkers bij de Trots van het Noorden. Nadat trainer Erwin van de Looi het heft overnam van Robert Maaskant, verviel de positie van De Leeuw. Hij kan nu niet meer achter de spitsen spelen, aangezien de Looi gebruik maakt van een andere formatie.

\"Tuurlijk baal je ervan, want iedereen wil zich natuurlijk in de basis trainen en voetballen. Maar aan de andere kant is het ook wel logisch\", reageert De Leeuw tegenover RTV Noord. \"We hebben met 1-4 gewonnen van N.E.C. Nijmegen en ik had ook niet verwacht dat de trainer alles zou omgooien.\"

\"Ik denk dat ik mij op drie posities moet focussen en dat is die van spits, rechtshalf of rechtshangend\", vervolgt De Leeuw. \"Ben ik teleurgesteld? Het is een keuze van de trainer. Ik ben een \'tien\', maar ik moet me nu gewoon focussen op die andere posities en daarom ben ik ook niet teleurgesteld. Natuurlijk was het wennen, want je komt terug van je vakantie en je verwacht dat jouw positie niet ter sprake staat en dan moet je in een nieuw systeem je ineens aanpassen. 

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen