Schet verruilt FC Groningen voor ADO

Door: Gabriel Baysoy | 22 Juli 2013 | 11:04

Mitchell Schet maakt per direct de overstap naar ADO Den Haag. De aanvaller stond pas één seizoen onder contract bij FC Groningen, maar heeft de club alweer verlaten. Een gelukkig huwelijk kon het niet genoemd worden.

Schet kwam vorig jaar over van RKC Waalwijk. De aanvaller heeft echter niet kunnen overtuigen in de Euroborg. In Den Haag heeft Schet zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen, met optie tot nog een extra jaar.

Voordat Schet naar Groningen kwam, speelde hij voor Feyenoord, Excelsior en RKC. Tjaronn Chery moet de tegenovergestelde richting bewandelen. De ADO-aanvaller staat al geruime tijd in de belangstelling van FC Groningen. 

Afgelopen seizoen speelde Schet 22 competitiewedstrijden voor de eredivisieclub. Daarin kwam hij slechts één keer tot scoren. De meeste doelpunten maakte Schet in het seizoen 2009/2010 bij Excelsior. Destijds was hij in een voetbaljaargang vier keer trefzeker.  

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen