Lindgren: 'Overwinning doet veel, ook voor het publiek'

Door: Thijs Tuynman | 11 Augustus 2013 | 17:00

FC Groningen boekte vandaag een overwinning in eigen huis op FC Utrecht. Aanvoerder Rasmus Lindgren is positief over het spel dat de Noordelingen lieten zien. Ook trainer Erwin van de Looi was blij met het resultaat, maar zag toch wel verbeterpunten.

\"We hebben zeker de eerste 20 á 25 minuten de lijn van de vorige wedstrijd doorgetrokken. Daarin hadden we de 2-0 en 3-0 moeten scoren. Daarna speelden we een fase slecht en ook het begin van de tweede helft was rommelig. Toch pakken we de draad wel weer op en heeft Utrecht daarna niet veel meer gecreëerd\", aldus de captain tegenover aan FOX.

Ook over de jongeling Zivkovic is de Groningen-aanvoerder tevreden. De 16-jarige spits maakte vandaag in twee wedstrijden zijn tweed doelpunt. \"Ongeloofelijk, hij staat op de juiste plek en dat moet een spits doen. Knap van hem\", aldus Lindgren over het Groningse talent.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen