FC Utrecht-verdediger: 'Begonnen heel slecht'

Door: Redactie Grunnfans | 11 Augustus 2013 | 18:42

FC Groningen won zondag ook haar tweede wedstrijd van het seizoen. In de Euroborg was het met 2-0 te sterk voor FC Utrecht. Utrecht-verdediger Mark van der Maarel was dan ook teleurgesteld.

"We begonnen heel slecht, dat mag duidelijk zijn", steekt de mandekker van wal in gesprek met FOX Sports. In de eerste minuut ging hij de fout in en wees scheidsrechter Dennis Higler naar de stip, omdat Van der Maarel David Texeira ongelukkig naar de grond werkte. "Ik raakte hem inderdaad en dat was slecht van mijn kant, maar daarna kwamen we beter in de wedstrijd. Maar de kansen moet je wel maken en langzamerhand sloop de onzekerheid in onze ploeg."

"We speelden aan het eind van de eerste helft echt goed. Dan zie je weer dingen terug van vorig jaar, toen we ook slecht begonnen. Maar we weten allemaal hoe dat is geëindigd. We hebben er vertrouwen in. Er zit een stijgende lijn in, maar het moet vele malen beter."  

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen