Botteghin: 'Nog niet in dit stadion verloren'

Door: Redactie Grunnfans | 11 Augustus 2013 | 20:55

Eric Botteghin kijkt met een tevreden gevoel terug op de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen FC Utrecht. De Trots van het Noorden was met 2-0 te sterk. Daardoor heeft Botteghin nog geen duel in de Euroborg verloren.

"Daar heb ik toen ik het veld op kwam nog wel heel even aan gedacht", vertelt hij op de clubsite. "Het was mooi om de fans blij te zien. Ik heb weer gewonnen net als tijdens Eurovoetbal. Met NAC heb ik hier twee keer gelijk gespeeld, dus ik heb nog niet in dit stadion verloren. Hopelijk blijft dat nog heel lang zo."

Ook tegen FC Utrecht behaalde Botteghin succes. "Ik ben heel blij met deze overwinning", blikt hij terug. "We begonnen heel sterk en ik denk dat we in de tweede helft ook goed hebben gespeeld. Ik ben dan ook redelijk tevreden over mijn eigen spel. Het kan natuurlijk altijd beter, maar ik vond dat ik scherp begon. We leren elkaar als team steeds beter kennen."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen