Kostic: 'We begonnen heel sterk'

Door: Redactie Grunnfans | 11 Augustus 2013 | 21:31

Filip Kostic werd zondag uitgeroepen tot 'man of the match'. De speler van FC Groningen was één van de uitblinkers tijdens de 2-0 zege op FC Utrecht. Kostic was na afloop dan ook tevreden.

"Ik ben heel blij met deze overwinning", zei Botteghin na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht. "We begonnen heel sterk en ik denk dat we in de tweede helft ook goed hebben gespeeld. Ik ben dan ook redelijk tevreden over mijn eigen spel. Het kan natuurlijk altijd beter, maar ik vond dat ik scherp begon. We leren elkaar als team steeds beter kennen."

"Ik ben heel blij dat we deze moeilijke wedstrijd hebben gewonnen. De sfeer was fantastisch en het is voor mij prachtig dat ik ben uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Met zes punten uit twee wedstrijden hebben we een geweldige start. Maandag vlieg ik naar de nationale ploeg om woensdag tegen Macedonië te spelen. Donderdag ben ik weer terug in Groningen."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen