Van de Looi ziet genoeg verbeterpunten

Door: Redactie Grunnfans | 12 Augustus 2013 | 12:24

Erwin van de Looi is als hoofdtrainer van FC Groningen uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De eerste twee duels werden allebei omgezet in drie punten, waardoor de Groningers op een tweede plaats staan. De keuzeheer ziet echter genoeg verbeterpunten bij zijn team.

"We zijn fantastisch begonnen, vol gas en vol druk. Na de 1-0 hadden we misschien de 2-0 en 3-0 moeten maken. Maar dat deden we niet en daarna begon het te kantelen. Wellicht door Utrecht, maar ook vooral omdat het bij ons slordiger en ongedisciplineerd werd. Utrecht kreeg diverse gevaarlijke corners en vrije trappen", vertelt de eindverantwoordelijke op de website van zijn werkgever.

"Na rust stonden we beter en meer gedisciplineerd en op de moeilijke momenten heeft het publiek ons er zeker doorheen gesleept. Uit een uitval kwamen we op 2-0. Dat was mooi en ook zeker weer voor Richairo Zivkovic. Utrecht wilde daarna nog wel en wij speelden een aantal situaties niet helemaal goed uit. De zes punten uit twee duels zijn hartstikke mooi, maar voetballend moeten we nog aardig wat verbeteren. We hebben nog wat te doen, maar staan er prima voor."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen